Rreth Nesh

Historia

Inovative dhe me ndikim, A&M është një kompani ndërkombëtare, e cila veprimtarinë e saj e ka filluar në Kosovë,  në vitin 2003. Kompania, e cila fillimisht njihej si Marc Aurel, në vitin 2008 është regjistruar si A&M. E themeluar dhe udhëhequr nën vizionin e tre vëllezërve Ardianit, Albanit dhe Arton Molliqaj, kompania u pozicionua si një ndër kompanitë më të dëshiruara në Kosovë, e cila po vazhdon të përparon edhe sot për shkak të reputacionit – një shtepi mode e njohur në tërë Kosoven dhe shtetet fqinjë. A&M  ka filluar zgjerimin në shtetet fqinje si në Mal të zi, dhe poashtu në shtetet përendimore, Gjermani.

Moderne dhe më ndryshe – produktet e A&M janë produktet  me kualitetin më të lartë, me trendet më te reja dhe me raportin më të mirë çmim-kualitet, që shpie në pëmbushjen e kënaqësise së konsumatorëve.

A&M është një ndër liderët në veshje ngase klientëve të saj ju ofron produkte nga  brendet më të fuqishme botërore, gjë që e bënë shumë të kërkuar në Kosovë. Grupi A&M ka 12 dyqane në Kosovë, tri në Mal të Zi dhe tri në Gjermani, qëllimi i të cilëve ështe të vazhdojnë me zgjerim në vende të ndryshme të botës. Këto dyqane janë krijuar për të ofruar një ambient perfekt për konsumatorët.

Misioni

Misioni i kompanisë A&M  është që të bëhet lider në tregun e Kosovës, duke ofruar produkte më  kualitative,  me çmime më të volitshme, e bazuar në intuitën e të kuptuarit të nevojave dhe dëshirave të konsumatorëve. Ne aplikojmë standardet më të larta të kreativitetit dhe kualitetit dhe inovacionit në produktet tona.

Vizioni

Vizioni jonë: vlera e biznesit të modës vjen nga njerëzit. Ne punojmë shumë për interesat e konsumatorëve tanë.

Brendet

Jack & Jones, s.Oliver, Vero Moda, Only & Sons, Vila, Pieces, Blue Seven.

+