Historia

Inovative dhe influenciale, A&M është një kompani ndërkombëtare, e themeluar në Kosovë. Kompania filloi punen  në vitin 2003 si Marc Aurel dhe më pastaj në vitin 2008 si A&M. Nën vizionin e tre vëllezërve Ardianit, Albanit dhe Arton Molliqaj, kompania u pozicionua si një ndër kompanitë më të dëshiruara në Kosovë, e cila po vazhddon të përparon edhe sot për shkak të reputacionit – një shtepi mode e njohur në tërë Kosoven dhe shtetet fqinjë. A&M  ka filluar zgjerimin në shtetet fqinje si në Mal të zi, dhe poashtu në shtetet përendimore ,Gjermani.  Moderne dhe më ndryshe – produktet e A&M janë produktet  me kualitetin më të lartë, me trendet më te reja dhe me raportin më të mirë çmim-kualitet, që shpie në pëmbushjen e kënaqësise së konsumatorëve.

A&M është një ndër liderët në veshje që posedon brende të fuqishme. Është i njohur në Kosovë sepse fokusohet në modën botërore. Grupi A&M ka 11 dyqane në Kosovë, një në Mal të Zi dhe tri në Gjermani, qëllimi i të cilëve ështe të vazhdojne me zgjerimin ne vende të ndryshme të botës. Këto dyqane janë krijuar për të ofruar një ambient perfekt për konsumatorët, ku janë renovuar të gjitha dyqanet.

 

Misioni

Misioni i kompanië A&M  është që të bëhet lider në tregun e Kosovës , duke ofruar produkte më  kualitative,  me çmime më te volitshme, e bazuar në intuitën e të kuptuarit nevojat dhe dëshirat e konsumatorëve. Ne aplikojmë standardet më të larta të kreativitetit dhe kualitetit dhe inovacionit në produktet tona.

Vizioni

Vizioni jonë: vlera e biznesit të modës vjen nga njerëzit. Ne punojmë shumë për interesat e konsumatorëve tanë.

Brendet

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu